Szórakozás

Dúsabb hajjal termékenyebb Liptai Claudia

A színésznő élete fordulóponthoz érkezett. Barnára festette haját és azt is elárulta, hogy mi áll frizuraváltoztatása mögött.

Liptai Claudia nagyot váltott. Eddig annyira feltűnő hajszíneit most barnára cserélte, ami után élete legnagyobb álma is utolérte. A műsorvezető egy nagyjátékfilmben kapott szerepet, de az Aktív kamerái előtt az is kiderült, hogy frizurája összefüggésben áll termékenységével is és gyakorlatias oka is vannak annak, hogy Clau a tupírozott, hatalmas hajkoronát részesíti előnyben.

“Pont most olvastam arról, hogy a nők életében mennyire fontos a haj dolog. Én például imádom, ha nagyobb a hajam, ha az egész úgy fönt van. Ez állítólag a termékenységet szimbolizálja, ráadásul minél nagyobb, annál kisebbnek és vékonyabbnak tűnök alatta. Hajszínben pedig már voltam vörös, voltam szőke és azt gondoltam, hogy eljött a pillanat, amikor lehetek barna is. A pillanat után pedig eljött a felkérés is Kern András filmjébe, amiben olyan dolgokat tudok megmutatni magamból, amit nem gondoltak rólam. Ez nem egy komikai szerep.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik