Szórakozás

Mégsem pasizott be Liptai Claudia

A TV2 műsorvezetője állítja, hogy nincs új kapcsolat vagy szerelem az életében.

Mint megírtuk, a Blikk Liptai Claudia állítólagos új kapcsolatáról írt a csütörtöki számában. A lap szerint a TV2 sztárja egy gazdag üzletemberrel jött össze. A férfiről azt írták, hogy zenei menedzser, aki főként az RTL sztárjainak útját egyengeti, vagyis a szerelmesek konkurens csatornáknál tevékenykednek. Ők maguk azonban erről semmit sem tudnak.

Fotó: TV2

Bors szerette volna megkérdezni az érintetteket is, hogyan és mikor ismerték meg egymást, mikor jött a fordulat, amikor kapcsolatuk már jóval több volt felszínes ismeretségnél, és ki tette meg az első lépést a másik felé. A férfit telefonon értékk utol, de csupán annyit közölt, a jövőben is bármikor a rendelkezésükre áll, amennyiben a munkájáról kérdezik, magánéletével kap­csolatban azonban nem szeretne nyilatkozni.

A kislányával nyaraló Liptai Claudia nem tagadta, hogy ismerik egymást, de határozottan cáfolta a kettejük szerelméről szóló híreket. “Nincs új kapcsolat vagy szerelem az életemben. Sem zenei menedzserrel, sem mással” – mondta a lapnak határozottan a műsorvezető, akinek utolsó publikus kapcsolata egy évvel ezelőtt volt egy 26 éves fiúval.

Ajánlott videó