Light

Gyerekként közel állt a halálhoz Keresztes Ildikó

Az énekesnő többször is farkasszemet nézett a halállal kislányként. Egy alkalommal csupán perceken múlt, hogy meg tudták menteni az életét.

Keresztes Ildikó önéletrajzi könyve végre valóban a boltok polcaira kerül. Az egykori mentor több mint egy évvel ezelőtt kezdett bele az írásba, ám az akkor ígért őszi bemutató elmaradt. Most azonban úgy tűnik, valóban kiadásra kerül a mű, amit nem botránykönyvnek szán az énekesnő, hanem 25 éves pályafutása megkoronázásának. Élete történetét egészen születésétől kezdi mesélni, amibe legkritikusabb gyerekkori élményei is helyet kaptak.

“Ha már a halálnál tartunk, gyerekkoromban még egyszer közel álltam hozzá, ez a sztori azonban már anyai nagyapámhoz kötődik. Egy házban laktunk anyai nagyszüleimmel Marosvásárhelyen, és nagyapám egyik éjjel arra ébredt, hogy fulladozom. Úgy, ahogy volt, pizsamában felkapott, és kirohant velem az útra. Egy német rendszámú autó állt meg neki, hál’ istennek jól beszélt németül, így tíz perc múlva benn voltunk a kórházban. Az orvos szerint pont ennyin múlott az életem. Torokgyíkom volt…” – közölte a Blikk a könyvrészletet.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik