Szórakozás

Keresztes Ildikó: Nem a pénz miatt írok könyvet

Még meg sem jelent az az önéletrajzi könyv, ami előreláthatólag ősszel vagy télen készül el, máris sokan azzal vádolják az énekesnőt, hogy csak egy újabb celeb-botránykönyvet dob a piacra.

Keresztes Ildikót már többen is megkeresték, hogy készüljön egy könyv az életéről. Ildikó azonban egészen idáig nem érezte azt, hogy egymásra találtak volna a megfelelő emberrel. Most azonban már készül is az önéletrajzi könyv, ami ősszel vagy télen kerül majd a polcokra és amiről már most több hozzászólás taglalja fanyalogva: újabb celeb-botránykönyv készül.

Fotó: RTL Klub

“Már azt a szót sem szeretem, hogy celeb, mert annyira pejoratív lett az értelme ennek a szónak az utóbbi években. Nem a pénz miatt írok könyvet és nem is botránykönyv készül. Egy olvasható csajos önéletrajzi könyv lesz ez, amit nem a bevétel miatt készítünk el, hanem mert úgy gondolom, hogy a pályán eltöltött huszonöt év alatt megérett ez a kiadvány. Sok olyan dolgot megtudnak majd rólam az olvasók, amelyeket eddig nem tudtam vagy nem akartam elmondani. Nem akarok minden áron trendi lenni, mindig is arra törekedtem, hogy amit kiadok a kezemből, az értéket képviseljen” – mondta el a Hír24-nek Keresztes Ildikó, akit még ma is több helyre hívnak fellépni, mint egykori mentoráltjait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik