Light

100 sztár segít a beteg kisfiúnak

Dj Dominique saját születésnapi buliját változtatja jótékonysági eseménnyé, hogy megvalósíthassa egy agydaganattal küzdő kisgyerek álmát.

A teniszcsillag Szávay Ágival nemrégiben szakító Dj Dominique élete nagy eseményhez érkezett. 50 éves, 30 éve dolgozik a szakmában és a Juventus rádió is most 20 éve kezdte a sugárzást, melynek egyik alapító tagja volt. Így ezt az évfordulót elnevezték 100-as bulinak.

A lemezlovas kezdetben ódzkodott attól, hogy magát ünnepeltesse, de miután felhívták a figyelmét kisbeteg druszájára, Horváth Dominikra, úgy gondolta, az ő támogatására mégis megrendezi a partit. A vasárnapi eseményre, melyet egy belvárosi szórakozóhelyen tartanak 100 hírességet hívtak meg, hogy támogassák a kisfiú családját. A nemes ügyhöz csatlakozott többek között Dobrády Ákos, Fenyő Miklós, Zséda, Bródy János, Zoltán Erika, Republic, Kozmix és Kiki.

A 3 és fél éves Dominik gyógyíthatatlan agydaganattal küzd, ezért szülei szeretnék megvalósítani bakancslistája minden kívánságát. A kisfiú már több meglepetésen is túl van, de legnagyobb álma, hogy eljuthasson a párizsi Disneyland-be. A hétvégi jótékonysági esten mindenki támogató jegyek vásárlásával segítheti hozzá a családot, hogy teljesíthessék Dominik álmát.


Fotó: Sun Hill Media

Ajánlott videó

Olvasói sztorik