Szórakozás

Retropartyval ünnepelt Lányi Lala

A Kozmix alapítója barátokkal és pályatársakkal, igazi sztárkavalkáddal ünnepelte 40. születésnapját az A38 hajón.

A 90-es évek jegyében, kihagyhatatlan Kozmix-slágerekkel indult a program, melynek különleges produkciójaként Benkő László, az Omega billentyűse Lányi Lalával közösen játszotta el a Gyöngyhajú lány című örökzöld slágert.

Ezek után Baby Gabival közös slágerduett, az Őrült szerelem következett. A szabadságát töltő Dobrády Ákos is a születésnap részesévé vált, egyenesen Amerikából volt jelen a technika segítségével. Kefír és Csordás Tibor, a nagy barátok következtek, majd pedig a Groovehouse is fellépett. Judy vagányságával itt is elkápráztatta a közönséget.


Fotó: Vidóczi Andrea

„ Hosszú út vezetett a hódmezővásárhelyi álmoktól az első igazi sikerekig. Ami azután következett, viszont minden álmomat felülmúlta. (…) Ezen az estén szeretném mindazokat magamhoz ölelni, akikre számíthattam, akikre számíthatok és azokat is, akikkel együtt értünk el szép sikereket” – mondta el az ünnepelt a hírességekkel teletűzdelt eseményen.

Végezetül a szülinapos Lányi Lala bemutatta új formációját, a Respect-et, amiben Menczel Gábor, a Bonanza Banzai egyik alapítója lett a társa.


Fotó: Vidóczi Andrea

Ezt olvasta már? Óriási meglepetés érte Iszak Esztit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik