Light

Festményeiből élne Som-Balogh Edina

A Barátok Közt Kingája eddig csupán kedvtelésből festett, de igazi álma egy saját tárlat lenne.

Közösségi oldalán hirdetett meg egy licitet Som-Balogh Edina, Kapu című festményére lehet ajánlatot tenni – írja a Bors. A színésznő azt meséli, hogy gyerekkori álma volt a festészet, de 18 évesen választás elé kényszerült; akkor a színészet mellett döntött. A festés viszont nagyon hiányzott neki.

“Ezért is ha­tároztunk úgy a férjemmel, Krisztiánnal, hogy ezt az űrt be kell töltenem. Krisztián támogatásával tudok már több mint egy éve egyre inkább a festészetnek élni a színészet mellett, magán­órákra járok egy festőművészhez. Ez idő alatt rengeteget fejlődtem. Úgy érzem, most jutottam el addig, hogy komolyabban foglalkozzam a ké­peimmel” – mondta el a lapnak a BK szereplője.

“Ősszel saját tárlatot szeretnék nyitni. Hiszek abban, hogy ha az ember nagyon sok munkát és energiát fektet valamibe, az meghozza a gyümölcsét. A saját utamat járom, csak az foglalkoztat, hogy a közönség, akit az én alkotásaim szólítanak meg, elfogad-e. Véleményem szerint nem az számít, ki festett egy képet, hanem az, hogy maga az alkotás kire és hogyan hat” – mondta el Edina, akinek a festményét ITT meg lehet tekinteni.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik