Szórakozás

Ábrahám Edit ma leköszön a képernyőről

A Barátok Közt Berényi Claudiáját ma láthatjuk utoljára a tv-képernyőn, a színésznő ugyanis búcsúzik a sorozattól.

Ábrahám Edit két hónappal ezelőtti bejelentése sokkolta a rajongókat, mi szerint Claudia karaktere 16 év után távozik a sorozatból.

A színésznő már hónapok óta nem forgat, utolsó jelenetét pedig ma este láthatjuk. Edit azért döntött a váltás mellett, mert úgy érezte, több időt kell önmagára szánnia.

“Úgy éreztem 16 év után már lehet váltani. Én beszéltem meg a főnökeimmel, a producerrel és az írókkal, hogy befejezem. Mivel nem hal meg a karakterem, ezért időnként meg fogok jelenni a képernyőn, hogy mikor, az még a jövő titka. Ez a döntés nem egyik pillanatról a másikra született meg, már fontolgattam egy-két éve” – árulta el Ábrahám Edit a 8:08 Minden Reggel adásában, ahol arról is mesélt, hogy manapság mi tölti ki a mindennapjait.

“Kicsit több időt hagyok a reggeli készülődésre, de egyébként beosztom az időmet. Heti 2×3 órát járok angolra, mert az agyamat is akarom dolgoztatni. Találkozom olyan régi barátnőkkel, akikkel évek óta csak telefonon tartottam a kapcsolatot. Eljárok majd mozogni, bár egyelőre csak otthon tornázom heti háromszor.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik