Light

Sarka Kata Hajas Lászlóval együtt jótékonykodik

Katáék kiürítették a padlást is gyerekjátékok után kutatva, Hajas Laciék pedig az apa-fiú kiruccanások emlékeinek intettek búcsút.

Sarka Kata és Hajdú Péter gyermekei egy teljes délelőttön keresztül válogatták azokat a játékokat, amelyeket aztán nehezebb sorsú gyerekeknek ajándékoztak. Noémi lemondott  a „csajos” biciklijéről és még sok más holmiról, egyedül a kék elefántot nem volt szíve elereszteni, azt még szorongatná egy kicsit esténként. Kárpótlásként Noncsi rögtön felajánlott egy másik plüssállatot, bátyja, Dávid pedig azt a mozdonyát dobta a gyűjtőládába, ami sokáig volt a kedvence.

„Hagytuk, hogy a gyerekek válogassák ki, mi az, amit odaadnak a társaiknak. Szinte minden a kosárba került” – mesélte a hatalmas pakkot cipelő Sarka Kata. „Noncsi és Dávid szerencsére nem irigyek, nem ragaszkodnak görcsösen a tárgyaikhoz, ez számukra is tanulságos program volt. Anyaként pedig azt mondom, hogy ha gyerekeken lehet segíteni, kötelességünk, hogy megtegyük” – tette hozzá a kétszeres anyuka, aki szívesen készíttetne szobrot is imádott gyermekeiről.


Fotó: RedLemon

Hajas László és nagyfia, Dávid sem érkeztek üres kézzel a Gyerek szigetre. Apa és fia amolyan pasis programként jöttek el a helyszínre.

„Apuval gyakran nekiindulunk, csak mi ketten. A Forma-1-re például rendszeresen együtt megyünk. Onnan származik ez a távirányítású versenyautó is, iszonyat jókat lehet vele driftelni, reggel a nappaliban ki is próbáltam. Remélem valaki úgy élvezi majd vele a játékot, ahogyan én tettem” – mondta Dávid, a mesterfodrász fia, akit leginkább a vízilabda, a motorok és édesapja hivatása érdekel.

Fotó: RedLemon

A hírességek és gyermekeik a Hajógyári szigeten található Gyerekszigeten adták le adományaikat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik