Light

A Naprendszer bolygói a Hold pályáján

Nem egy újabb science fiction katasztrófafilmrekell gondolni, kizárólag egy gondolatkísérlet látványos megvalósításáról van szó.

Őrült ötletek nélkül sem a világirodalom, sem a természettudományok nem fejlődnének olyan szórakoztatóan, mint az igazán nyakatekert ideáknak köszönhetően.

Mindkét terület népszerű vonulata találkozik a fantasztikus történetekben, amelyek megálmodói változó színvonalon ontják magukból a szürke hétköznapokból kiragadó sztorikat.

Ha valakinek nem adottak a képességei, avagy a lehetőségei egy érdekes, netán elgondolkodtató elképzelés hosszabb lélegzetű megvalósítására, összedobhat egy rövidebb szinopszist, elbeszélést, esetleg novellát, de a videómegosztókon közzéteheti kisfilmjét is.

A következő animáción megnézhetjük, milyen látványt nyújtanának a Föld szomszédságában található planéták, ha azok az égi kísérője, a Hold pályáján mozognának.

Felejtsük el a gravitáció törvényét, meg az asztrofizika összes szabályát, az adatokat, és minden egyéb, zavaró tényezőt! Csak tátsuk a szánkat szűk másfél percig!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik