Light

Vissza a jövőbe, újra?

Csak a szemünk káprázik, vagy ez valóban a legendás trilógia várva várt folytatása? Ha igen, mi a történet lényege, és hol van Michael J. Fox, azaz Marty McFly?

Huszonhat éve mutatták be a filmvilág legnagyszerűbb időutazását, egy DeLorean sportkocsi köré fonódó történet formájában. Azóta további két rész is lement Marty McFly (Michael J. Fox) és Dr. Emmett L. Brown (Christopher Lloyd) kalandjaival.

Sajnos az ifjabb főszereplő, Fox időközben betegsége – harmincévesen Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála – miatt visszavonult a mozik forgatásától, így az alkotók nem készítettek nélküle további részeket.

Ennek ellenére pár napja feltűnt a YouTube-on egy ütős videó, és valahonnan az idő örvényéből ismét a DeLorean. Hatalmasat dobbant minden rajongó szíve, hiszen a kocsiból a “Doki” szállt ki a szokásos enyhén őrült tekintetével és büszkén konstatálta, hogy ismét sikerült az időugrás.

Mielőtt azonban nagyon belelovalnánk magunkat, hogy a rendező Robert Zemeckis hozta össze ismét a csapatot, bele kell törődnünk, hogy csak egy argentin műszaki áruházlánc fizetett ki a jogdíjakért, illetve Christopher Lloyd rövid szerepéért egy vastagabb összeget. De azért legalább egy pofás reklámot hoztak össze…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik