Light

Discovery Channel: tévés sztárok dalárdája

Időtálló üzenetet közvetít a tévécsatorna kampánya. Egy ismert dal, népszerű műsorvezetők tolmácsolásában, csodás képekkel.

Bár a lélegzetelállító felvételeket felvonultató, valamint a humort sem nélkülöző reklám lassan óvodáskorúvá érik, az egyik olyan dobás a televíziós és internetes szpotok történetében, amely mind a mai napig strapabírónak bizonyult: bármikor elővehető, és még leporolásra sincs szükség.

Vírusmarketing-fogásként szintén akkora sikert tudhat a magáénak, ami csak a legszerencsésebbek sajátja. A zenei alapját felhasználva lelkes amatőrök készítettek például Simpson családos, illetve legókockás saját változatot is.

Persze “könnyű”, vagy “egyszerű” dolga volt az ismeretterjesztő televíziós társaságnak, amikor az alapötlet megvalósításába fogtak, hiszen nem éppen fapados archívumból kellett válogatniuk, nem beszélve a számtalan stábról, amik tagjai sztároknak számítanak, és nem ám csak a saját szakterületükön.

Így a Halálos fogás halászain túl feltűnik a Piszkos munkákért rajongó Mike Rowe, Adam és Jamie őrült mítoszirtó kettőse az Állítólag… műsorából, A túlélés törvényeit bemutató Bear Grylls, Richard Machowicz A jövő fegyvereivel, de láthatjuk-hallhatjuk Stephen Hawkingot, vagy éppen buddhista szerzeteseket is.

Bumdiádá, a világ szédületes, és mi szeretjük!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik