Light

A kukkoló mentsége

A kíváncsiság nagy úr: a hatalmas szemeket meresztő kissrác és a jól dekoltált hölgy esete a nyilvánossággal. Nyaklevest érdemelt volna, vagy sem?

Hát igen, ez a probléma a férfiakkal. A szebbik és gyengébbik nem megőrjíti már a kamaszkorban is őket. Még a gátlásaikat is simán a sutba dobják egy-egy jó pillantásért és pillanatért, különösen akkor, ha a fókuszba gömbölyű testrészek kerülhetnek.

Mai főhősünk igazán szemtelen, de a viselkedését tudjuk be annak, hogy a csibész még túl fiatal. Ezért aztán inkább kíváncsi, mint udvarias.

Megpróbálja kordában tartani a látószervét egy ideig, aztán minden kockázatot felvállalva merészebb nézést vesz fel annak érdekében, hogy egy hölgy kellemes dekoltázsába minél mélyebbre beláthasson.

A videó érdekessége egyrészt, hogy egy tévéfelvétel alkalmával készült (talán Lengyelországban), illetve az, hogy már tavaly felkerült a YouTube-ra, viszont csak az elmúlt napokban ugrott meg a nézetsége, lévén az ismert közösségi oldalak csak most fedezték fel maguknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik