Light

Apu kicsit kinézett az ablakon

Kemény kanyar.

A kép alapján – sőt ha rámegyünk a videóra – teljesen jogosan azt hinnénk, hogy valamely készülő katasztrófamozihoz próbáltak megfelelő hátteret összehozni az alkotók. Közelebbről nézve aztán már inkább tűnik egy morbid karambolnak, amelynek egy tűzoltóautó az egyik főszereplője.

Aztán ha valaki már tényleg bemászott a felvételbe, annak eláruljuk, hogy egy sószórókocsiról van szó, bár az nem világos, a Nagy Almában miért használják ezt nyáron is.

Történt ugyanis, hogy a New York-i köztisztasági vállalat egyik főhadiszállásán valaki az idők végzetére hallgatva úgy döntött, megdöngeti az öreg teherautót, hogy megnézze, mit tud a “kicsike”.

Mindez az épület második emeletén történt, ahol a kanyarok szűkebbek lehettek a kelleténél, és a drift sem ment annyira, mint az kötelező lenne, így emberünk kikukkantott a falon át a szabadba.

A baleset súlyosan néz ki, azonban a jármű vezetője, és az ingatlan mellett tartózkodók sem sérültek súlyosan. Az eset valódi oka pedig egyenlőre még nem tisztázott!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik