Light

Aranytorkúak

Mindjárt kettő is.

Rövid időn belül több táncos produkciót is bemutattunk a Hír24 hasábjain, ezért most itt az ideje, hogy az önjelölt tehetségek közül sorra vegyünk párat, akik nem a mozgásuk, hanem a hangjuk révén kerültek a figyelem középpontjába.

Az egyikük a fizikai munkás Gary, a lakóhelye Queens és a New York-i metró Második sugárúti állomásánál dolgozik az építkezésen. Ebédszüneteiben szakít időt arra, hogy félplayback üzemmódban Frank Sinatra-dalokkal szórakoztassa az arra járókat.

Amint a táblájára felírtak is tanúsítják, a járókelőknek el kell felejteniük a zajt, a forgalmat, a dugót, és csak élvezniük kell a zenét. Közönségének egyik hálás tagja megörökítette a szívdöglesztő orgánumú melóst és az interneten megosztotta a felvételt.

A hölgyemény már más tészta. Alex Heinennek hívják, van honlapja is, Broadway-rajongó, ahogy ez a saját YouTube-csatornájához választott felhasználónevéből kiderül. Az oldalt csak úgy jellemzi: “egy csalogány különcségei”.

A dalolászó kedvű kisasszony sem esett messze a Nagy Almától, egészen pontosan 75 mérföldnyire északra él a várostól. Egyelőre egy szemeszternyi ideig tanult profi éneklést, kisebb színházi szerepei már voltak. Repertoárjában musicalszámok, filmbetétdalok találhatóak, például Disney-darabokat is szívesen előad.

A színpad szerelmese, s bár ízlésvilágunkhoz a kék szemű amorózó imitátora közelebb esik, le a kalappal a másik nem képviselőjének egy ideje már élőben, egy szuszra felvett teljesítményétől is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik