Light

A filmtörténet 100 legnagyobb pofonja

Esszenciális sűrítmény.

Olyan, mint a köhögés vagy a tüsszentés. Egyszerűen nem kell lefordítani, és még csak szinkronizálni sem kell, mivel a testbeszéd ezen fajtája nemzetközi. Pofozgatni mindenki, a világ minden nyelvén, bármely filmben tud.

Összeállításunkban gyakorlatilag mindenki fel fog vonulni, aki kiosztott a vásznon legalább a közepesnél valamivel erősebb sallert az elmúlt hosszú évtizedekben.

Persze azért nem ragadunk le az egyszerű lángosoknál, lesznek komoly állasok, sőt még a nagy lendület során becsúszik néhány erőteljesebb lábbal bevitt nyakleves is.

Egyebek között velünk lesz Ben Stiller, Steve Martin, Bill Murray a komédiások közül, de jönnek a bunyósfilmek sztárjai is: Stallone Rocky szerepében, vagy Robert De Niro, mint Jake LaMotta. Minden jelentősebb akciófilmből láthatunk tockosokat, és a Mátrix nagy lassításaival sem maradunk adósok.

Amire érdemes koncentrálni: lesznek olyan sallersorozatok, amelyek hosszú másodpercekig fognak tartani – nem kell megijedni, nem akciófilmről lesz majd szó –, az egyik pont egy kedves, romantikus moziból, bármilyen megdöbbentő is…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik