Light

Britney és a többiek

39 sláger egybegyúrva.

A hordozható zenelejátszóknak köszönhetően manapság már nem igazán jelent problémát komplett lemezgyűjteményünk digitális formában történő magunkkal hurcolása.

Az egyszerű megoldás eredményeképpen a széles körű zenei választék tehát adott, de mi van akkor, ha a befogadó hallgatásra szánt ideje túl kevés? Ilyenkor szoktunk bele-belehallgatni kedvenc számainkba, ide-odatekerve és meg-megszakítva azokat.

Alternatív megoldásként felkutathatunk kiváló egyvelegeket, mixeket, mashupokat, hogy mindezt a fáradságos, és sokszor véletlenszerű ügyetlenkedés nélkül tegyük meg.

Mindjárt itt is Madeon, aki nem kevesebb, mint egy híján negyven nótát kevert egybe, olyan előadóktól, mint a Who, a Gorillaz, a Daft Punk, a Killers, a Linkin Park, Kylie Minogue, Madonna, Michael Jackson, Lady Gaga, és sokan mások. A muzikális végtermék alá aztán a vonatkozó klipek képanyagából vágott videót.

A második felvételen “élőben” is megtekinthetjük az alkotói folyamatot; már amennyiben “élőnek” – és kellőképpen érdekfeszítőnek – számít, amint valaki egy gépen nyomkod gombokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik