Light

Metálmacsek

Jó ízlésre vall.

Akinek nincs gyermeke, legalább háziállata legyen. Ha az utódot nem is tudja muzikálisan úgy ösztönözni, ahogyan azt e helyt megírtuk, legalább a cicus megregulázása legyen napirenden. Ha a villanygitár bejön neki, dorombbal száll be a dzsemmelésbe.

A nyolcvanas évek közepétől egyre népszerűbbé váló thrash metal zenei műfaj zászlóshajói a Megadeth, a Slayer, az Anthrax és a Metallica voltak, akiket a Big Four (Nagy Négyes) gyűjtőnéven emlegettek.

Tavaly a látványos összeborulás jegyében közös turnén járták körbe a szerencsés országokat, amire a kemény zenék történetében korábban még sosem volt példa (hozzánk az első két banda jutott el nemrég együtt). A Bulgáriában, a szófiai Sonisphere Festival egyik napján rögzített fellépéseket aztán megjelentették koncert DVD formájában.

Az alábbi videón az egérvadász ezt nézve élvezkedik elégedetten a gazdi legnagyobb meglepetésére, miközben éppen a Hegyalja Fesztiválon is pár hete hatalmasat zúzó Slayer 1990-es örökbecsű, egyik legnívósabb albumának, a Seasons in the Abyss-nek a címadó szerzeménye dübörög.

Nem szeretnénk, ha az elfogultság vádjával illetnének bennünket, ezért közreadjuk a szám klipjét is, hogy ne csak a vájt fülűek szórakozzanak jól; illetve értsék, hogy miért fura és/vagy mókás ízléstől és vérmérséklettől függően a felvétel.

Slayer – Seasons in the Abyss

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik