Light

Amikor egy cica találkozik egy csöpp kislánnyal

Minden kezdet nehéz.

Létezik ugye a kutya-macska barátság mely klasszikus szinonímája az összeférhetetlenséggel tarkított kapcsolatnak.

Bár a valóságban a cicusokat és a kutyusokat egymáshoz lehet szoktatni, ez általában több hétbe is kerülhet, lévén mindegyik a gazdi kedvence akar maradni. Plusz még az utólag érkezőnek úgy kell alkalmazkodnia, hogy ne sértse az „ellenérdekelt” szokásait és tiszteletben tartsa területét.

De mi van akkor, ha egy csöpp kislányt kell összehozni a család macsekjával? Hiszen kis korban még inkább tekinthető ösztönlények az emberke, aki inkább tekinti játéknak a cirmost, mint olyan élőlénynek amelyet tiszteletben kell tartani.

Friss videónk egy komoly barátság kezdeti szakaszát mutatja be, ahol Ányecska a pöttöm orosz kislány és egy cica lép az ismerkedés rögös útjára. Mint minden kezdett ez is nehéz, sőt úgy néz ki, hogy már az elején elromlik a kapcsolat a kislány túlzott érdeklődése miatt.

Aztán Ányecska mindent bevet, hogy a cicával összehaverkodjon – még szeretett játékait is bemutatja a macseknak – és a siker nem is marad el. Következzék tehát egy elbűvölő videó egy nagy barátság kezdetéről – honnan máshonnan is mint kedvenc országunkból, Oroszországból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik