Light

Elmászik a kaja

Azért még lehet finom.

Ellenőrzéseik során legfeljebb az ÁNTSZ munkatársai találkozhatnak kis hazánkban olyan vendéglátóipari egységekkel, ahol az étel vagy a nyersanyag annyira romlott, hogy már „sétál”.

Sétáló kajáról lesz szó kulináris élvezetet bemutató videónkban is, csak most nem azért fog arrébb cammogni az elemózsia merthogy másodvirágzásánál tart, hanem mert egész egyszerűen az idegek ránganak benne a szójaszósz hatására.

A polip mint a tenger egyik legfinomabb „gyümölcse” egyetlen tengeri herkentyűket étlapon tartó étteremből sem hiányozhat széles e világon. Az ételeket felsoroló kiadványban fix helyet kapó csemege elkészítése azonban országonként eltérő lehet.

Míg mindenhol máshol inkább az elkészített – lelkét már teremtőjének átadó – állatkát szervírozzák, addig a Távol-Keleten élve is fogyasztják a nyálkás csemegét. Mit is mondhatnánk erről, mint az örök bölcsességet: amit eszel azzá leszel…

Az élve fogyasztást inkább nem mutatnánk be, de egy olyan videót mindenképpen prezentálnánk amelyben azért elég életszerűen mozog a fogyasztásra ítélt tengeri csemege.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik