Light

Jónak látszó tárgy

Eladni tudni kell.

A világ első professzionális minőségű táblagépe. Ez lenne a BlackBerry PlayBook. Legalábbis a gyártó, a RIM szerint.

Az igényes kialakítású, kellemes böngészési élményt kínáló gépet még az iPadet gyártó Apple is konkurensnek tekintette. Egy rövid ideig, de leginkább csak egy kósza gondolat erejéig.

Már az első kritikák is erősen lelombozóak voltak a géppel kapcsolatban, bár lehet, hogy azóta sikerült kivirágoztatni a hibák okozta elkeseredést.

A világ első professzionális minőségű táblagépe (a gyártó szerint) ugyanis olyan, aprónak kevésbé nevezhető hiányosságokkal lett piacra dobva, minthogy: nem található benne naptár, videochat, mobilkapcsolat (he?), GPS alkalmazás… A bevezetés annyira jól sikeredett, hogy a Telefónica csoportba tartozó brit O2 a nem megfelelő felhasználói élményre hivatkozva inkább elállt az árusítástól.

Ennek ellenére a Carphone Warehouse (Anglia és Európa legnagyobb független mobilértékesítője) mintha bízna benne és az ígért javításokban. Legalábbis egy elég vírus jellegű videót rittyentettek, melyben egy jópofa értékesítő osztja az észt. A videóban ha másra nem is, de a srác által lökött zenés kíséretre, illetve a csukló és ujjmozdulatokra mindenképpen érdemes figyelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik