Light

Macskák minden mennyiségben

A ravasz, a merész, az ijedt és a kíváncsi.

Alábbi válogatásunk darabjaiban az a közös pont, hogy mindegyikben a doromboló háziállatok játsszák a főszerepet.

A cicák rafinált jószágok. Ezt bizonyítja a csokorra való szemezgetésünk első epizódjában látható, ugató négylábú: hangutánzó képességét használva nem átallja magát kutyának kiadni.

Emellett a macskák szabadságvágya már-már legendásnak mondható. Ezen a videón a fekete-fehér foltos forradalmár egy baseballmeccset zavar meg Japánban és természetesen nem hagyja magát elkapni, hanem az inzultus kiváltotta reakciókra fittyet hányva elegánsan olajra lép.

Az idegen nyelvek elsajátításában jeleskedő, illetve a menekülőművészetben jártas fajtársak után lássuk, milyen az, ha a gazdi egy kicsit szórakozik kedvencével és a frászt hozza rá! Ez már nem is nyávogás, nyugodtan hívhatjuk a szegény, megrettent cirmost vernyogógépnek.

Tekinthetjük úgy, hogy jelképesen az ő nevében is revánsot vesz az embereken az utolsó YouTube megosztáson megtekinthető macsek, amikor önhatalmúlag úgy dönt, részt kér a világhírből. Az ifjú Hugh Laurie hasonmás vélhetően egy vallási témájú előadásra gyakorol, vagy azt rögzíti kamerája segítségével, de hogy teológiai vagy filozófiai irányba vinné el érvelését, azt már soha nem tudjuk meg… A téma kívánta komolyság azonnal feloldódik a kíváncsi cicust észlelvén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik