Light

Kemény öklű kaktuszkovboj

Dercsényi Dávid
Dercsényi Dávid

2011. 04. 19. 12:24

Korábban a témában:

A vadnyugaton minden megeshet, most épp McCoy, a revolverhős indult el, hogy megszerezzen egy tüskés tárgyat a megbízójának. Ám a kőkaktuszról levett varázstüskés zöld golyó el van átkozva, McCoy kaktuszkovbojjá alakul. A következő stádiumban pedig ő is kővé fog válni, ezt csak akkor lehet elkerülni, ha végigmegyünk a pályákon, meg kell törni az átkot. Ráadásul a négykarú megbízó meglát egy fotót McCoyról, és azt gyanítja, elárulta és meglopta őt. Ezért még ráadásként az ő pribékjeivel is meg kell küzdenünk, lehetőleg gyorsan.

Vérpezsdítő western muzsikára indulunk a pályán, a játék elmagyaráz és példáz minden fontosabb mozdulatot, billentyűkombinációt. A játék amúgy egyszerű, rohanunk, ugrálunk, verekedünk, egyre több fegyvert találván, időre. Egy-egy szint befejezése után a megkeresett pénzből tulajdonságainkat fejleszthetjük (a vadnyugaton mindennek megvan az ára), a cél az átok megtörése – amely, legyen elég annyi, egy találkozás révén történik meg.

Egyszóval a Cactus McCoy mutatós időtöltés, kedves kalandjáték.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.