Light

Papírrepülő-hajigálás

Dercsényi Dávid
Dercsényi Dávid

2011. 04. 12. 09:20

Korábban a témában:

Gyerekkorunk nagyszerű szórakozása elevenedik meg a Flight című játékkal. A kerettörténet szerint egy kislány szomorúan látja, ahogy a szomszédban egy család megünnepli a karácsonyt, ő azonban egyedül van. Bánatában ír egy levelet a Mikulásnak, amelyben arra kéri, hadd találkozzon anyukájával. A levélből papírrepülőt csinál, amit nekünk kell elhajítanunk az 1000 mérföldre lévő Londonba.

A papírrepülőt az egérrel hajítjuk el, és úgy kell meglovagolnunk a szeleket, hogy minél több csillaggal ütközzünk, mert az öt fontot hoz a konyhára. A pénz azért kell, hogy különböző szerkezetekkel tudjuk a gépünket ösztökélni a minél távolabbi repülésre (a szerkezetek egy-egy földetérés után vásárolhatóak meg). Mert a cél az, hogy minél hamarabb megérkezzünk a kijelölt célba. A pályán érdemes még ütköznünk origami-madarakkal, mert azok meggyorsítják a gépünket (és a csillagok értékét is megduplázzák) , majd szerencsés csillag nevű fényes objektumokkal, amik szintén gyorsítanak minket.

A londoni megérkezés után új történet veszi kezdetét, egy vicces félreértés, melynek következtében Párizsba kell repülnünk – az üzenetek mindig vicces félreértéseket szülnek, ezért (aki tud angolul) azért röpül hamar, hogy lássa, hová fajul a történet.

A Flight egyszerű, de kedves, humoros játék, csak a zenéjét tudnám feledni, mert az elég borzalmas. De elnémításra persze van lehetőség.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nyíregyháza, 2016. december 27.
Vásárlók egy telekommunikációs üzletben a karácsony utáni leárazás idején Nyíregyháza egyik bevásárlóközpontjában 2016. december 27-én. Az ünnep után megkezdődött az üzletekben a hagyományos év végi leértékelés.
MTI Fotó: Balázs Attila

Jobban élünk, mint tíz éve

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.