Kultúra

Christopher Reeve fia apja előtti tisztelgésként kapott szerepet az új Superman-filmben

Jason Howard / Bauer-Griffin / GC Images
1965964838
Jason Howard / Bauer-Griffin / GC Images
1965964838
Az ikonikus ruhát persze nem ő ölti majd magára.

David Corenswet játssza majd a címszereplőt James Gunn új Superman-filmjében, néhány pillanatra azonban a korábban négyszer is a szuperhős bőrébe bújó Christopher Reeve fia is feltűnik majd a mozivásznon – írja a CBR.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Will Reeve-nek lesz egy kis szerepe, hiszen az ABC riportere a forgatáson véletlenül kiszúrta őket, most azonban néhány részletre is fény derül, hiszen a Variety egyik újságírója az Emmy-gálán, a vörös szőnyegen tudott néhány szót váltani a színésszel.

A korábban csak három filmben – az Esthomályban (1997), Az értelem diadalában (2004), illetve a Kis nagy hősben (2006) – feltűnő, harminckét éves Will kijelentette:

a szerep annyira kicsi lesz, hogy sokan valószínűleg ki sem szúrják majd, de számára mégiscsak fontos, hiszen így leróhatja a tiszteletét

a közel húsz évvel ezelőtt, 2004 októberében elhunyt apja előtt.

A film IMDB-oldalán ennél valamivel több információ rejtőzik, ott

tévériporterként

hivatkoznak rá a stáblistán.

A Superman világpremierjér emég mindig közel egy évet kell várni, a jelenlegi információk szerint arra ugyanis csak 2025. július 11-én kerül sor, így még tíz hónapon át várhatunk, mire kiderül, hány pillanatra kap majd lehetőséget a film világába közel húsz éves szünet után visszatérő Reeve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik