Kultúra

Félbe kellett szakítani az újraegyesült Jane’s Addiction koncertjét, mikor az énekes nekiesett a gitárosnak

ANDER GILLENEA / AFP
ANDER GILLENEA / AFP

Péntek este hirtelen véget ért az újraegyesült Jane’s Addiction bostoni koncertje, mikor Perry Farrell megütötte Dave Navarro gitárost. Végül a személyzetnek kellett lefognia a feldühödött énekest – számolt be a Variety.

A közönség több tagja is megosztott videófelvételeket a drámai jelenetről, ami állítólag több korábbi feszült pillanatot követett, amiket az együttes előző koncertjein tapasztaltak. A Jane’s Addiction egyébként 14 év után először indult turnéra az eredeti felállásban, a rajongók kíváncsian várják, hogy a történtek után folytatódik-e a koncertsorozat.

A felvételek szerint a zenekar az Ocean Size című számot játszotta (ez volt a 11. szám az általában 14 vagy 15 dalra nyúló szettben), amikor a veterán zenekar két leghíresebb tagja között kitört a balhé.

Miután Farrellt lekísérték a színpadról, a zenekar többi tagja – köztük Navarro – nyugodt stílusban előre lépett, hogy szelídebb búcsút vegyen a közönségtől: megölelték egymást, megtapsolták a közönséget, megkocogtatták a szívüket és békejelet mutogattak.

A veszekedésről készült felvételek azonnal bejárták a közösségi médiát, sokan az Oasis-beli feszültségekhez hasonlították az esetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik