Kultúra

Duplázik a Puskásban az Imagine Dragons

FLORIAN WIESER / APA-PictureDesk via AFP
FLORIAN WIESER / APA-PictureDesk via AFP

Ahogy nemrég mi is megírtuk,  Loom című világkörüli turnéjának európai szakasza alatt Budapestre is ellátogat az Imagine Dragons 2025. júniusában. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a június 14-ei koncert mellett az együttes egy második koncertet is meghirdetett:

június 15-én is színpadra lépnek a Puskás Arénában.

A turné európai állomásainak hétfői bejelentése után a budapesti koncertre annyian váltottak jegyet már az elővásárlási lehetőségükkel élve, hogy egy második koncert is meghirdetésre került – írja a koncertet szervező Live Nation közleménye.

A zenekar jövő tavasszal indul tizenhat európai országot érintő körútra: májusban Zürichben indul és júliusban Londonban fejeződik be a turné ezen szakasza. A zenekar fennállása óta eddig négyszer járt hazánkban: először 2014-ben, a Sziget Fesztiválon, majd 2016-ban a Budapest Arénát töltötték meg, 2017-ben a VOLT Fesztiválon léptek fel, tavaly pedig a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán játszottak.

A banda bejelentette előzenekarát is, az európai turné összes állomásán Declan McKenna, brit énekes-dalszerző játszik az Imagine Dragons vendégeként.

A LOOM európai állomásaira elsőként a zenekar regisztrált rajongói számára lesznek elérhetők a jegyek, szeptember 10-től. A teljes körű jegyértékesítés szeptember 13-án, pénteken, 10 órakor indul, a budapesti koncertekre a www.livenation.hu oldalon lehet majd jegyet vásárolni.

Kapcsolódó
Budapesten koncertezik az Imagine Dragons
Loom című világkörüli turnéjuk során látogatnak el Budapestre is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik