Kultúra

Harvey Weinstein sürgősségi szívműtéten esett át

KENA BETANCUR / POOL / AFP
KENA BETANCUR / POOL / AFP
Kórházba szállították a börtönből.

Harvey Weinsteint vasárnap este a New York-i Bellevue kórházba szállították, sürgősségi szívműtétre. A zaklatási ügyekben elítélt producert a Rikers-szigeten tartották fogva, és ügyvédei szerint mellkasi fájdalmakkal küzdött.

Weinstein urat tegnap este a Bellevue kórházba szállították, több egészségügyi probléma miatt. Megerősíthetjük, hogy Weinstein úron a mai napon szívműtétet hajtottak végre és megműtötték a szívét, azonban ennél többet nem nyilatkozhatunk

– írta Craig Rothfeld és Juda Engelmayer, hálájukat fejezve ki a New York-i Büntetés-végrehajtási Hivatalnak és a Rikers-sziget vezetői csapatának, amiért gyorsan cselekedtek és kórházba szállították ügyfelüket.

A most 72 éves Weinsteint 2020-ban nemi erőszak és szexuális zaklatás miatt ítélték el New York államban, 23 év börtönt kapott. Ezeket az ítéleteket idén áprilisban hatályon kívül helyezték, amikor egy fellebbviteli bíró úgy ítélte meg, hogy nem biztosították neki a tisztességes tárgyalást. Az ügyészek azonban új vádiraton dolgoznak, így lehetséges, hogy még az idén újratárgyalják az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik