Kultúra

Kevin Bacon kipróbálta az átlagos emberek életét, de nem tetszett neki

ETIENNE LAURENT / AFP
ETIENNE LAURENT / AFP

Kevin Bacon megunta, hogy mindenhol felismerik, ezért elváltoztatta a külsejét, és megpróbált átlagos emberként élni, de nem bírta sokáig, főleg a sorban állást és a rajongás hiányát találta kihívásnak.

Nem panaszkodásként mondom, de az arcom eléggé felismerhető. Sapkával és a szemüveggel is csak bizonyos mértékig tudom álcázni magam. Elmentem egy speciális effekteket készítő sminkeshez, konzultáltam vele, és megkértem, hogy készítsen nekem egy protézis álcát

mondta a Vanity Fairnek a színész, aki műfogakkal, műorral és egy szemüveggel felszerelve próbálta ki új külsejét a Los Angeles-i The Grove nevű bevásárlóközpontban. Legnagyobb örömére azt tapasztalta, hogy senki sem ismer fel. Az újdonsült szabadság azonban hamarosan elhalványult, amikor Bacon felfedezte az átlagosság hátrányait:

Az emberek lökdösődtek, nem voltak kedvesek. Senki sem mondta, hogy »szeretlek«. Sorban kellett állnom, hogy vegyek egy kibaszott kávét vagy bármit. Úgy éreztem, hogy ez szívás. Vissza akarok térni a hírnévhez.

A most 65 éves Bacon olyan filmekben játszott, mint a Gumiláb, az Egyenesen át, a Segítség, apa lettem!, a Vad vizek és a Tremors. Újabban a Város a hegyen című sorozat főszerepét játszotta, legutóbb pedig a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmben láthattuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik