Kultúra

Christina Applegate súlyos depresszióban szenved

VALERIE MACON / AFP
VALERIE MACON / AFP
Nem élvezi az életet, mióta szklerózis multiplexszel diagnosztizálták.

Christina Applegate 2021 augusztusában hozta nyilvánosságra, hogy az évben szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála. Az A híres Ron Burgundy legendája, az Egy rém rendes család és a Halott vagy sztárja azóta felhagyott a hivatásával, és tavaly azt mondta, valószínűleg nem fog többé kamera elé állni. Idén aztán mégis voltak nyilvános megjelenései, elkezdett interjúkat adni, de márciusban például arról beszélt, hogy egyfajta pokolban él. Most a Messy című podcast vendége volt, ahol elmondta, hogy az utóbbi időben súlyos depresszió let úrrá rajta, ami őt magát is megijeszti tömény fatalizmusával.

Foglyul estem ebben a sötétségben, amihet foghatót nagyjából húsz éve nem éreztem. (…) Nem élvezem az életet, egyszerűen nem élvezem. Nem élvezem a dolgokat már

mondta Applegate, hozzátéve, hogy a mentális küzdelmei miatt egy terapeutánál is foglalt időpontot, amit nagy áttörésnek tart a maga részéről. Korábban ugyanis azért kerülte a terápiát, mert úgy érezte, ha megerednének a könnyei, képtelen lenne abbahagyni a sírást.

Januárban Applegate amúgy megjelent az Emmy-gála színpadán is, hogy átadjon egy díjat. A közönség álló ovációval fogadta, ő pedig láthatóan meghatódott a szívélyes reakción.

Kapcsolódó
Álló ováció fogadta a szklerózis multiplexes Christina Applegate-et az Emmy-gálán
A közönség reakcióját látva könnyekig hatódott a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik