Kultúra

Hókotrós balesete óta először vállal filmszerepet Jeremy Renner, a Tőrbe ejtve harmadik részéhez csatlakozik

Santiago Felipe / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Santiago Felipe / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Jeremy Rennert azóta nem láthattuk mozivásznon, hogy 2023 januárjában kis híján meghalt, amikor a hóeltakarítás közben a héttonnás hókotrója alá került. A színészt akkor válságos állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Most a Hollywood Reporter szerint elvállalta a baleset óta első filmszerepét: csatlakozott a harmadik Tőrbe ejtve-film szereplőgárdájához.

A projektben a hírek szerint részt vesz még Glenn Close, Andrew Scott, Kerry Washington és Josh O’Connor is. A Netflix bejelentése szerint a franchise harmadik filmje egy új gyilkossági rejtélyt mutat majd be, egyelőre ismeretlen helyszínen, ahol ismét Benoit Blanc (Daniel Craig) nyomoz majd számos gyanús alak társaságában.  Rian Johnson rendező a múlt héten posztolta, hogy a film forgatása hamarosan elkezdődik.

A Marvel-univerzumban Hawkeye (Sólyomszem) karakterét alakító színésznek a tavalyi, unokaöccse megmentése közben elszenvedett balesete során 38 csontja tört el, rengeteg vért veszített, a tüdeje összeomlott és a mája is károsodott. Hosszú ideig tartott a felépülése, a mellkasába és arccsontjaiba fémlemezek kerültek, egyik lábába pedig titánium rudakat helyeztek.

Nemrég azonban visszatért a munkához: a Paramount+ tévésorozata, a Kingstown polgármestere harmadik évadában szerepelt. A színész januárban egy interjúban arról mesélt, érzékenyebb lett az életveszélyes hóeke-balesete óta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik