Kultúra

Reese Witherspoon Doktor Szösziként jelentette be, hogy jövőre érkezik az előzménysorozat

SLAVEN VLASIC / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
SLAVEN VLASIC / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Elle Woods gimis évei lesznek a fókuszban.

Jövőre mutatják be a Doktor Szöszi-előzménysorozatot, az információt pedig nem más jelentette be, mint a filmekben Elle Woodsot alakító Reese Witherspoon, ráadásul a karakternek öltözve.

A 48 éves színésznő az Amazon prezentációján lépett színpadra pink kiskosztümben és egy csivavával a karjában, és olyannyira belehelyezkedett a karakterbe, hogy még a első film ikonikussá váló mozdulatát, a „hajol és feszít” szakszerű végrehajtását is bemutatta.

Azt, hogy sorozat készül a Doktor Szösziből már április eleje óta nyilvános, ám most kicsivel több is kiderült a projektről. Többek közt az, hogy jövőre érkezik az Amazon Prime-re, Elle lesz a címe, és a karakter középiskolás éveire koncentrál. Ebből máris világos, hogy Witherspoon nem fog visszatérni a szerepbe, ám producerként egyengeti a projekt útját. Az Elle-t a Gossip Girlt is jegyző Josh Schwartz és Stephanie Savage írják, a sorozat showrunnere pedig Laura Kittrell, aki eddig elsősorban íróként és producerként tevékenykedett olyan sorozatokban, mint a High School vagy a Bizonytalan.

A színésznő az Instagramra is feltöltött egy rövid videót a készülődésről, a poszthoz azt írta, Ell is csak egy átlagos gimis lány volt a Harvard előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés


A kultfilm 2021-ben volt húszéves, erről lapunk is megemlékezett:

Kapcsolódó
Kevésen múlt, hogy a Doktor Szöszi Reese Witherspoon és a „hajol és feszít” nélkül jöjjön létre
A napokban húszéves az ikonikus film, ennek apropóján érdekes tényeket gyűjtöttünk össze róla. Azt tudta, hogy Witherspoon 23 évesen, a forgatás előtt hozta világra első gyerekét?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik