Kultúra

Will Smith váratlanul komplett Sötét zsaruk szerelésben tűnt fel a Coachellán egy rakás űrlény társaságában

Arturo Holmes / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Arturo Holmes / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Az énekes az Oscar-pofozkodás óta nagyjából kerüli a nyilvánosságot, most azonban a Coachella fesztiválon egyszer csak előkerült egy csapat űrlénnyel a Sötét zsarukból ismert szettben J Balvin koncertjén.

A filmsztár a Men in Black című dalnál pattant a színpadra, ami az 1997-es Sötét zsaruk (eredetiben szintén Men in Black) című film betétdala is volt. Smith stílszerűen a földönkívüliekkel küzdő titkos ügynökök egyenruhájában, napszemüvegben és fekete öltönyben lépett színpadra, és egy csapat földönkívüli háttértáncos kíséretében rappelte azt el. A szám végeztével Balvint az öltönyös ügynökök lerángatták a színpadról, Smith pedig szertartásosan feltartotta a filmből ismert neutralizálót, hogy törölje a közönség emlékeit.

A videó felvételek azért szerencsére megmaradtak:

A Coachellán idén úgy tűnik, inkább az volt meglepő, ha egy előadó nem hozott meglepetésvendéget, a hétvégi fesztiválon olyanok bukkantak fel váratlanul, mint Olivia Rodrigo, Billie Eilish, Shakira, Paris Hilton és Kesha, aki egyébként Tik Tok című dalának egyik sorát „fuck P. Diddy”-re változtatta a rapper körül kibontakozó botrányra utalva.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik