Kultúra

Párna helyett az ágykeretbe fejelt Cillian Murphy

ROB KIM / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
ROB KIM / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP

Cillian Murphy az idei Oscar-gála előtt egyre-másra vállalja a tévés szerepléseket, ami nem is csoda, mert az Oppenheimer révén a férfi főszereplők kategóriájában az Oscar-díj legnagyobb esélyesének számít. Csütörtökön Jimmy Kimmel műsorában Emily Blunttal együtt mesélték el, hogyan sérült meg az Oppenheimer forgatásán.

A történet lényege, hogy Murphy rendszeresen kialvatlanságra panaszkodott a film forgatásán. Blunt azzal szeretett volna segíteni, hogy vett neki egy különleges, alvást segítő párnát. A színész viszont nem ismerte ki a párna alakját és körvonalait, így egyik éjjel, amikor egy rövid ébredés után visszahanyatlott az ágyra, nem a párnára tette le a fejét, hanem beleverte az ágykeretbe. A következő forgatási napokon le is kellett ragasztani és eltakarni a sebet.

Az Oppenheimer forgatásán más malőrök is történtek, például Murphy és Florence Pugh szexjelenetének kellős közepén romlott el a kamera. Cillian Murphyről a nyáron közöltünk portrécikket:

Kapcsolódó
Szinte észrevétlenül ért Hollywood csúcsára az Oppenheimert életre keltő Cillian Murphy
A kiváló ír színész először játszott igazán jelentős főszerepet egy hollywoodi szuperprodukcióban. Alakítását már most Oscar-várományosként emlegeti a filmes szaksajtó. De hogyan jutott a rockzenétől az amerikai filmgyártás legfelső polcáig? És jogosak-e azok a kritikák, melyek szerint nagy százalékban véletleneknek köszönheti a karrierjét?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik