Kultúra

Jeremy Renner horrorbalesetéből felépülve mindent megtesz, hogy szuperhősként térhessen vissza

VALERIE MACON / AFP
VALERIE MACON / AFP
Nagyon szívesen eljátszaná újra Sólyomszemet.

Kicsivel több mint egy évvel a majdnem halálos balesete után bizakodó Jeremy Renner, aki nagyon szívesen visszatérne a Marvel-filmekben alakított szuperhősszerepéhez, és ismét Sólyomszem bőrébe bújna.

A színésztől az Entertainment Weekly kérdezte meg egy Super Bowl-spot kapcsán – amelyben lányával szerepel – hogy van-e esély ismét szuperhősként látni őt, Renner pedig nagyon bizakodóan válaszolt:

Abszolút benne vagyok. Biztos vagyok benne, hogy elég erős leszek hozzá, készen fogok állni rá. Mind ott voltak az ágyam mellett, mindannyian mellettem álltak a felépülésem alatt, szóval ha azt akarják, hogy visszatérjek, akkor megteszem

A színész azt is hozzátette, mindent megtesz, hogy megerősödjön, reményei szerint míg most kezdi a kocogást, reméli, hat hónapon belül már futhat.

Célokat kell kitűznöm, mindent meg kell tennem, amitől jobban leszek, amitől erősebb. A felépülés egy egyirányú utca, az életem hátralevő része az egészségről és a wellnessről fog szólni. A rehabilitáció most már mindig az életem része lesz, és várom is. Mindig van hova fejlődni, erősödni, mindig lehetek boldogabb és egészségesebb, és ez az, amire örömmel koncentrálok is.

Renner 2023 januárjában kis híján meghalt, amikor a hóeltakarítás közben a héttonnás hókotrója alá került. A színészt válságos állapotban vitték kórházba, harminc csontja tört el, rengeteg vért veszített, tüdeje összeomlott és a mája is károsodott. Renner azóta már visszatért a rivaldafénybe, többször nyilatkozott már balesetéről, és arról, hogyan változott meg az élete. Legutóbb arról mesélt egy interjúban, hogy sokkal érzékenyebb lett a balesete óta.

Kapcsolódó
„Áthajtottam a saját egómon” – Jeremy Renner első fellépésén már a hókotrós baleseten is viccelődött
Új tévéműsora Los Angeles-i bemutatóján tette tiszteletét a felépülésén dolgozó színész. A helyszínen győzödtünk meg róla, hogy vagy vasból van, vagy rendkívüli az akaratereje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik