Kultúra

Életveszélyesen megsérült a Fauda sztárja Gázában

Yes Studio
Idan Amedi a Fauda című sorozat egy jelenetében.
Yes Studio
Idan Amedi a Fauda című sorozat egy jelenetében.
Édesapja szerint Idan Amedi túl van az életveszélyen.

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba Idan Amedi izraeli színész-énekest, a Fauda című sorozat egyik sztárját – írja a Times of Izrael.

Amedi hétfőn egy bevetés során szenvedett repeszsérülést Gázában, helikopterrel vitték egy tel hashomeri kórházba, ahol egy hosszú operáción esett át. Édesapja közlése szerint túl van az életveszélyen. A színész nem sokkal az őt ért baelset előtt interjút adott, amelyben arról mesélt, alakulatával jelenleg azon dolgoznak Gázában, hogy a Hamász egyik alagútjában talált fegyvereket megsemmisítsék. Hozzátette: kicsit fáradt, de jól érzi magát.

Amedi az egyike volt az első izraeli sztároknak, aki a háború kitörését követően önként bevonult a hadseregbe. A színész gyakran posztolt közösségi oldalára a hadseregben töltött idejéről. Míg hazájában ismert énekes, addig a világ Sagiként ismerte meg a Faudából, amelyben egy különleges izraeli ügynököt alakított, a sorozat harmadik évadában a karaktere szintén Gázába ment bevetésre. A sorozat készítője és főszerelője, Lior Raz közösségi oldalán a stáb nevében gyógyulást kívánt a színésznek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lior Raz (@liorraz) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik