Kultúra

Palotai Zsolt emlékbuli lesz az A38-on

Balogh Zoltán / MTI
Balogh Zoltán / MTI

Az A38-on lesz a hivatalos emlékbuli a november 18-án elhunyt Palotai Zsolt, DJ Palotai tiszteletére. Az eseményt december 30-án tartják, a színpadon legközelebbi barátai, tanítványai, DJ- és zenész társai búcsúznak tőle.

A fellépők teljes listája: Cadik, Chris.SU, Dublic, Infragandhi, Jumodaddy, Ludmilla, Mango, Mc Columbo, Mc Zeek, Ninjabreakz Djs, Sikztah, Statik, Zosha, Wondawulf.

A szervezők az emlékezés mellett szeretnék megünnepelni mindazt, amit Palotaitól kaptak, a felejthetetlen bulikat, az utánozhatatlan zenei élményeket, három évtizedes karrierjét, kitartását és elhivatottságát, amely vitathatatlan hatást gyakorolt a hazai kulturális életre.

Zsoltnak szinte minden magyar DJ és zenekedvelő köszönhet valamit. Kimagasló tehetsége, személyisége és korszakalkotó zenei szemlélete mind a szakma, mind a közönség számára meghatározó volt, melynek hatása nem múlik el. Bennünk, általunk, a szívünkben és zenénkben él tovább

– írják.

A rendezvény bevételét a szervezők és közreműködők teljes egészében Palotai Zsolt családjának ajánlják fel. A jegyértékesítés már megkezdődött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik