Kultúra

Eltemették Matthew Perryt

David M. Benett / Contributor / Getty Images
David M. Benett / Contributor / Getty Images
Szűkkörű temetésen vettek végső búcsút Matthew Perrytől családtagjai, barátai és közeli kollégái. A Jóbarátok című sikersorozattal világhírűvé váló színész október 28-án, ötvennégy évesen halt meg.

A Jóbarátok összes sztárja, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer és Matt LeBlanc is megjelent az egy héttel ezelőtt, ötvennégy éves korában elhunyt Matthew Perry temetésén – írja a TMZ.

Perryt november 3-án, a hírességek végső nyughelyeként ismert, hollywoodi Forest Lawn temetőben helyezték örök nyugalomra. A sírkert egy kőhajításnyira fekszik a Warner Bros. Studio telephelyétől, ahol a Jóbarátokat forgatták.

A nagyjából egyórás szertartáson mintegy húszan voltak jelen, többek között Perry édesanyja, Suzanne Morrison, az apja, John Bennett Perry és mostohaapja Keith Morrison.

Mint korábban írtuk, Matthew Perryt Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták holtan október 28-án. Idegenkezűség gyanúja nem merült az esettel kapcsolatban. Bár a rendőrök találtak gyógyszereket a korábban súlyos gyógyszerfüggőséggel küzdő színész otthonában, az elsődleges toxikológiai vizsgálat eredményei szerint nem volt kábítószer Perry vérében, amikor meghalt.

Kapcsolódó
Matthew Perry a Jóbarátok legszerethetőbb tagja volt, de az életben csak a szomorú bohócot tudta alakítani
Milyen kapukat nyitott ki a Jóbarátok Matthew Perry mozis pályafutásában, és hogyan korlátozta azt? A hétvégén elhunyt színész legjobb alakításaira emlékszünk – nem csak Chandlerre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik