Kultúra

Megvan, hol szenvednek majd a gazdagok A Fehér Lótusz folytatásában

HBO Max
HBO Max
Olaszország után ismét egzotikus helyszínen drámáznak majd gazdagék.

Harmadik évadra is visszatér az HBO Max nagy sikerű sorozata, A Fehér Lótusz, és bár még szinte semmit sem lehet tudni a folytatásról, az már biztosnak látszik, hol szenved majd egy újabb csapat tehetős nyaraló: ismét egy egzotikus országban, Thaiföldön játszódik majd a sorozat – tudta meg a Variety.

A Fehér Lótusz showrunnere, Mike White korábban arról beszélt, hogy a folytatást Ázsiában képzeli el, ahol ezúttal a halál, a spiritualitás és a Kelet áll majd a középpontban. Bár az HBO nem kommentálta a lap értesüléseit, a thaiföldi helyszín beleillik ebbe az elképzelésbe. A Hawaii szigetén játszódó első évadban és az olaszországi Taorminában játszódó másodikban is egy létező Four Seasons hotel játszotta a sorozatbéli White Lotust, így nagy valószínűséggel Thaiföldön is ez lesz a helyzet. Ebből négy is akad az országban: Bangkokban, Csiangmajban, Ko Szamujban és az Aranyháromszögnek nevezett területen.

A lapnak az is a tudomására jutott, hogy White aktívan kiveszi a részét a megfelelő helyszín kiválasztásában, ő is Thaiföldre utazott megtekinteni a lehetséges szállodákat. A folytatásról egyébként ezen kívül nem sokat tudni, az biztos, hogy ismét teljesen új szereplőgárda érkezik majd.

Kapcsolódó
A Fehér Lótusz új évada még időben jelentkezett be 2022 legjobb sorozatai közé
Mike White sorozatának második évadának sikerült még az elsőt is lepipálnia, ráadásul saját pályájukon veri napjaink díjakkal elhalmozott, osztályharcos művészfilmjeit is. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik