Kultúra

Hamarosan online is nézhetjük az Avatar 2-t

7e Art / 20th Century Studios / Photo12 / AFP
7e Art / 20th Century Studios / Photo12 / AFP
Egyszerre debütál a Disney+-on és az HBO Maxon.

Elég nagyot futott a mozikban az Avatar: A víz útja, amely a bevételi rekordjaival elég jól rácáfolt a kételyekre, hogy kíváncsi lesz-e még bárki Pandorára 13 év kihagyás után. És bár James Cameron különleges látványra épülő filmje nyilván a lehető legnagyobb vásznon az igazi, azért sejthetően otthon, tévéképernyőről is sokan kíváncsiak lesznek rá. Most kiderült, hogy hamarosan erre lesz is lehetőség: az Avatar: A víz útja június 7-étől lesz nézhető a Disney+-on és párhuzamosan az HBO Maxon is, amely nemsokára az HBO-t elhagyva, egyszerűen a Max névre vált.

A szokatlan megoldás egy szerződés eredménye, amelyet a Disney 2021-ben írt alá a WarnerMediával arról, hogy a Disneyhez tartozó 20th Century Studios 2022-es premierfilmjeinek streamingjogait megoszthatja a Huluval és az HBO Max-szal. A Variety szerint ezt a megállapodást várhatóan nem fogják meghosszabítani a következő években. Az még nem teljesen világos, hogy a párhuzamos premier Magyaroszágra is érvényes-e, vagy csak Amerikában lesz így, de a Disney+-ra egész biztosan érkezik június 7-én a film, hiszen ezt már magán a felületen is reklámozzák.

Az Avatar: A víz útjáról szóló kritikánkat itt olvashatják:

Kapcsolódó
Az Avatar: A víz útja miatt elszégyelljük, hogy emberek vagyunk
Az Avatar: A víz útja az ökológiai szorongás filmje, miközben a családi összetartás erejéről mesél. James Cameronnak azonban fontosabb a Technológia, mint a Történet. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik