Kultúra

Kim Kardashian is szerepel az American Horror Story új évadában

Mairo Cinquetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Mairo Cinquetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összebútorozik a bulvárral a prémium sorozatipar: Kim Kardashian is szerepel majd az American Horror Story új évadában. Erről Emma Roberts árulkodott az Instagramon egy rövidke kedvcsináló formájában, éspedig azért, mert ő és Kardashian együtt szerepelnek az FX nagy sikerű sorozatában. A teaserben ugyanakkor egyikük sem látható, csak nyomasztó zajok és zongorazene.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

A csatorna megerősítette a hírt, de további információkat nem árult el sem az évadról, sem Kardashian szerepéről benne, a sorozat ötletgazdája, Ryan Murphy is csak annyit nyilatkozott ez ügyben, hogy nagyon izgatott a realityceleb csatlakozása miatt, és hogy Halley Feiffer forgatókönyvíró

szórakoztató, stílusos és végtelenül ijesztő szerepet írt direkt Kimnek.

Az ötlet, hogy Kardashiant meghívja a sorozatba, az után fogant meg Murphyben, hogy a celeb 2021 őszén a Saturday Night Live házigazdájaként debütált – a szkeccsműsort, ugye, minden adásban más híresség celebrálja. Az American Horror Story szerepe visszatérés Kim Kardashiannek: több mint egy évtizede nem szerepelt ilyen formában semmiben, azelőtt apróbb szerepekben volt látható, melyek némelyikében saját magát játszotta.

Az AHS-nek ez már a tizenkettedik évada lesz. Az antológiasorozat minden évadban más közegben, más alapszituációban játszódik, a mostani Danielle Valentin regénye, a Delicate Condition (szabad fordításban Törékeny állapot), és egy olyan nőről szól majd, aki annak ellenére is meg van győződve, hogy egy gonosz erő mindent megtesz érte, hogy soha ne eshessen teherbe, hogy a pasija nem hiszi el egy szavát sem. A sorozat tizenkettedik évada idén nyáron lesz látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik