Kultúra

Itt az Indiana Jones 5 legújabb, kifejezetten akciódús előzetese

Lucasfilm
Lucasfilm
Indiana Jones már nyugdíjba vonulna, de aztán jön a keresztlánya, és az ötlet megy a levesbe.

Habár a Star Wars Celebration elsősorban a Star Wars-univerzumról szól, de a Lucasfilm kapva kapott az alkalmon, hogy egy másik portékáját is elhozza a Londonban zajló négynapos eseményre. Az új Star Wars-filmeket és sorozatokat felsorakoztató bemutatójuk végén levetítették az Indiana Jones és sors tárcsája második előzetesét is, ami kifejezetten akciódúsra sikeredett, nem mellesleg új részleteket árul el az ötödik Indiana Jones-film történetéről.

A vetítést megelőzően az esemény „nagyszínpadának” számító Celebartion Stage-en tiszteletét tette a film szereplőgárdájanak egy része (Mads Mikkelsen és Phoebe Waller-Bridge), a rendező James Mangold, a főszereplő Harrison Ford pedig videóban üdvözölte a közönséget. A sztár egyben azt is elárulta, hogy munka miatt kellett kihagynia az idei eseményt. Az előzetes mellett az eseményen egy több percre rúgó részletetet is levetítettek a filmből, és ez alapján senki nem fog unatkozni, aki jegyet vált Indiana Jones ötödik, és vélhetőleg utolsó mozgóképes kalandjára.

Kate Green/Getty Images for Disney Ali Plumb műsorvezető, Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke, James Mangold rendező, Mads Mikkelsen és Phoebe Waller-Bridge a Star Wars Celebrationön az Indiana Jones 5. részéről mesélnek a közönségnek.
Kapcsolódó
Újabb Star Wars-film készül Daisy Ridley főszereplésével
Érkeznek az első információk a Lucasfilm és a Disney jövőbeni terveiről.

A 24.hu a Disney vendégeként vesz részt az eseményen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik