Kultúra

Noel Gallagher szerint újra összeállhatna az Oasis, de Liam válaszul csak dühösen lekrumplizta bátyját

Dave Hogan / Getty Images
Dave Hogan / Getty Images
Soha véget nem érő szappanopera az övék.

Az Oasis 2009-es feloszlása óta, vagyis immár 14 éve a Gallagher-testvérek drámázása, amely hol a csendes sértődöttség, hol a nyilvános kirohanások fázisában jár, egyfajta önálló bulvárrovattá nőve ki magát a brit sajtóban. A rajongók azóta is várják, hogy hátha végre egyszer hajlandók lesznek szóba állni egymással, és esetleg még az Oasis is újra összeállhat.

Az 55 éves Noel Gallagher ezúttal egy francia rádióinterjúban tett utalást arra, hogy ő nyitott lenne a békülésre, csak azt várja, hogy öccse felhívja őt, és elmondja, mi baja.

Le kéne állni azzal, hogy a kibaszott interneten beszélünk erről, lássuk meg, milyen mondanivalója van

mondta, majd a kérdésre, hogy szerinte egy telefonbeszélgetés felolghatná-e a másfél évtizede tartó vitát, azt felelte:

Azt gondolnád, ugye? Megvan neki a számom, megvan neki a menedzserem száma, hívjon fel. De tudod mit? Nem fog felhívni

– tette hozzá, és nagyon úgy fest, hogy ebben igaza van, mert az öt évvel fiatalabb Liam Gallagher ismét inkább az internethez fordult, és elég keresetlen szavakkal reagált a Twitter-oldalán. Azt írta, hogy Noel rengeteget ártott az Oasisnak mint bandának és mint brandnek is, így sok mindent helyre kéne hoznia, nemcsak az ő irányába, de a rajongók felé is. A posztban persze ő nem is volt hajlandó néven nevezni bátyját, csak kis embernek és krumplinak csúfolta őt. A megszégyenítő jellegű krumplizást még 2016-ban kezdte el alkalmazni, mert szerinte Noel nagyon hasonlít egyre.

Szóval nagyon egyetlen Oasis-rajongó se élje bele magát, hogy összejön a reunion, pedig erre kiváló apropót nyújthatna, hogy jövőre lesz debütáló albumuk, a Definitely Maybe 30. évfordulója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik