Kultúra

A házi őrizetből indít valóságshow-t a német álörökösnő

TIMOTHY A. CLARY / AFP
TIMOTHY A. CLARY / AFP
Hírességeket vendégel majd meg Anna Sorokin, aki korábban a teljes New York-i elitből hülyét csinált.

Delvey’s Dinner Club címmel indít saját valóságshowt a német álörökösnőként elhíresült Anna Sorokin, aki jelenleg házi őrizetben van – írja az Independent.

A műsor lényege az lesz, hogy a 24 órás felügyelet álló Sorokin saját manhattani lakásában szervez majd vacsorákat, ahová a produkció közleménye szerint csupa hírességeket és fontos embereket hív majd meg. A vacsora közben Sorokin mesél majd a börtönben eltöltött idejéről, a háziőrizetről és arról, hogyan tervezi újraépíteni a hírnevét.

Mindannyian tudni akarjuk, kicsoda Anna valójában. A Delvey’s Dinner Club megmutatja majd annak a nőnek az igazi arcát, akiről már annyit olvastunk és hallottunk

– nyilatkozta a készülő sorozatról Courtney White, a műsort gyártó egyik produkciós cég vezetője.

Sorokin már azt is megosztotta, kik lennének az álomvendégei: Madonna, Elon Musk, Marina Abramovic szerb performanszművész, Alejandro Mayorkas amerikai belbiztonsági miniszteri, Ottessa Moshfegh amerikai író, illetve Cyrus Vance, a Carter-korszak külügyminisztere, aki 2002-ben elhunyt. Szintén szívesen meghívná azt az embert, aki bizonyos szempontból a kollégája is: a kriptovalutákkal milliárdos csalást elkövető Sam Bankman-Friedet, aki azonban Sorokinhoz hasonlóan jelenleg ugyancsak házi őrizetben van.

Sorokin nevét is egy pofátlan csalás miatt ismerte meg a világ: éveken keresztül hülyítette a New York-i elitet Anna Delvey-ként. A magát német örökösnőnek kiadó szélhámos százmillió dollárt csalt ki bankokból és emberekből, fényűző életet élt, és a városi elit oszlopos tagjává küzdötte fel magát. 2019-ben bukott le, jó magaviselete miatt azonban 2021-ben egy időre kiengedték, hogy aztán a bevándorlásiak ismét őrizetbe vegyék. Októberben megengedték, hogy házi őrizetbe vonuljon. Történetét akkor ismerte meg a világ, amikor a Netflix sorozatot készített a szélhámosnő ténykedéséről.

Az, hogy Sorokin betörne a showbizniszbe nem meglepő, ügyvédje, Duncan Levin korábban azt nyilatkozta, hogy már jó ideje tervezgeti saját műsorát, amely „emberként és tehetséges művészként” mutatná be őt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik