Kultúra

Brendan Fraser váratlanul felbukkant és beszédet tartott a Múmia londoni vetítésén

Mesélt egy kicsit a film születéséről.

Rendkívüli élményben lehetett részük azoknak a londoniaknak, akik a nosztalgiának engedve jegyet váltottak A múmia péntek esti duplavetítésére a The Prince Charles Theatre-be (az első és a második részt egymás után adták le). A lámpák lekapcsolása előtt ugyanis váratlanul megjelent az 1999-ben indult kalandfilm-sorozat főhősét alakító Brendan Fraser, aki a hosszas ováció kivárása után rövid beszédet is tartott a közönségnek. Egyrészt felidézte, hogy gyerekként ő is egy Leicester Square-i moziban ülve látta a Star Warst 1977-ben, és akkor döntötte el, hogy mindenképpen a filmszakmában szeretne kikötni. Másrészt tudatosította a nézőkben, hogy büszkék lehetnek hazájukra, ugyanis az első két Múmia-filmet Nagy-Britanniában forgatták, bár azt is elárulta, hogy eleinte nem volt túlzottan kialakult fogalmuk arról, mit is lesz ez pontosan.

Miközben készült, elképzelésünk sem volt róla, milyen filmet csinálunk. Nem tudtuk, hogy dráma, vígjáték, sima akciófilm, vagy románc lesz… esetleg mindez egyben. Fogalmunk sem volt… míg nem teszteltük a brit közönség előtt. Hálával tartozunk ezért önöknek

– mondta a videón is látható monológjában Fraser, annyira belemelegedve a meglepetés-standuppa, hogy még el is spoilerezte a szerelmi szál végét az egyetlen nézőnek, aki még nem látta a filmeket („A fiú és a lány végül egymáséi lesznek”). az utóbbi évek legnagyobb visszatérését hajtotta végre a Darren Aronofsky rendezte A bálna főszereplőjeként, és – ahogy azt esélylatolgató cikkünkben is írtuk – senki nem lepődne meg, ha idén végre egy Oscarral a keblére ölelné őt az Amerikai Filmakadémia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik