Kultúra ismeretlen budapest

Részben Magyarországon forgatták Cronenberg fiának új horrorját, itt az előzetese

Infinity Pool
Infinity Pool
A jövőre érkező film nem lesz egyszerű eset.

A rendezőlegenda David Cronenberg fia, a sci-fi és a horror műfajába is belekóstoló Brandon Cronenberg legújabb munkája, az Infinity Pool január 27-én debütál majd az amerikai mozikban, az előzetese azonban már megérkezett – vette észre a magyar.film.hu.

A pszichológiai elemekben is gazdag testhorror középpontjában egy író (Alexander Skarsgård) áll majd, aki egy La Tolqa nevű egzotikus országban feleségével együtt nyaralva, a sötétben gázol halálra egy vétlen férfit.

Ez az ország furcsa törvényei szerint halálbüntetéssel jár, létezik azonban kibúvó:

az igazán gazdagok ugyanis megválthatják az életüket, így nem őket, hanem egy klónjukat kínozzák meg, majd végzik ki – természetesen a bűnös szeme előtt.

A már így is épp elég komplex helyzetet egy másik pár nőtagja (Mia Goth) is bonyolítja majd, az ugyanis nem várt következményekkel járó hedonista kalandra csábítja az írót.

A Magyarországon, illetve Horvátországban gyártott film forgatási helyszínei egyelőre nem ismertek, az előzetes azonban két budapesti példát mégis elárul belőlük:

Skarsgård az egykori Központi Zálogház Lónyay utcai épületében értesül a halálbüntetésről, a klónozás folyamata pedig a Kelenföldi Erőmű számtalan filmben látható irányítótermében történik.

Infinity Pool

A film magyarországi bemutatójának időpontjáról egyelőre nincs hír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik