Kultúra

A Power Rangers színésze, Jason David Frank halálát öngyilkosságnak minősítették

Daniel Zuchnik / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Daniel Zuchnik / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Jason David Frank, aki a Zöld Rangert alakította a Power Rangers című sorozatban, november 19-én halt meg. A hír közlésekor még nem osztottak meg további részleteket a színész halálának körülményeiről, de most egy, a People-nek adott interjújában Frank felesége megerősítette: férje önkezével vetett véget az életének.

Tammie Frank vagyok, Jason David Frank a férjem volt, aki múlt héten tragikus körülmények között veszítette életét öngyilkosság miatt

– fogalmazott. Elmondta, hogy férje régóta küzdött a mentális egészségével, de arról nem tudott, hogy öngyilkos gondolatai voltak.

Szerettem a férjemet, és próbáltuk megoldani a problémáinkat. A halála nekem is épp akkora sokk volt, mint bárki másnak. Az igazság az, hogy fogalmam sem volt róla, hogy azt fontolgatja, véget vet mindennek. Igen, régóta küzdött mentális problémákkal és depresszióval, de azt sosem gondoltam volna, hogy ez fog történni. A terv az volt, hogy ez egy bulis hétvégi kiruccanás lesz, ehelyett elveszítettem életem szerelmét. Jason jó ember volt, de megvoltak a démonjai. Ember volt, ahogy mi mindannyian

– nyilatkozta a színész özvegye. A házaspár nehézségei akkor kezdődtek, amikor Tammie egy korábbi kapcsolatából született lánya, akit Jason sajátjaként nevelt, váratlanul meghalt.

Jason volt az, aki megtalálta, és az egész teljesen összetörte a családunkat érzelmileg. Miközben a lányunkat gyászoltuk, és a kisbabánkat neveltük, a házasságunkban is egyre több nehézségünk volt. Aki tudja, milyen fájdalom elveszíteni egy gyereket, az biztosan megérti, hogy megváltoztatja egy ilyen veszteség a házasságot

– tette hozzá. A pár ezzel együtt már épp kilábalni látszott a sötét időszakból. Egy táncmulatságon vettek részt, jól érezték magukat, jót beszélgettek, majd Tammie lement a hotel lobbijába némi nassolnivalóért, míg férje a hotelszobájukban maradt. Elmondása szerint nem több mint tíz percig volt távol, ám visszatérve már hiába kopogott, férje nem nyitott ajtót. A nőt végül lekísérték a lobbiba, a szoba ajtaját pedig a rendőrség nyitotta ki, ők találták meg az ekkorra már halott színészt.

Jason David Frank az eredeti, ’90-es évekbeli Power Rangers szereplőjeként, Tommy Oliverként, azaz a Zöld Ranger szerepében vált ismertté, mi több, a nézők annyira megszerették, hogy később Fehér Rangerré lépett elő.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik