Kultúra

A Bagossy Brothers mellett magyar zenészek egész sora állítja színpadra a kedvenc magyar meséinket

Heted7Dalok
Heted7Dalok
A Heted7Dalokban miniprodukciókban mutatkoznak be a legkedveltebb történetek.

A nem csak színművészként, de rendezőként is jegyzett Szabó Simon ötlete nyomán a magyar mesevilág kedvenc meséit dolgozzák fel az ország legismertebb zenekarai és színművészei – olvasható az erről szóló sajtóközleményben.

A november 5-én, a Papp László Budapest Sportarénában bemutatkozó Heted7Dalokban miniprodukciók követik majd egymást, felidézve a mesék varázslatos bensőséges világát, ahol rengeteg bölcsesség, útmutatás és szórakozás rejlik.

A Magyar Népmese Napján, szeptember 30-án bejelentett előadás különleges látványvilággal, zenés formában repíti majd vissza a felnőtteket a gyerekkorukba, a legkisebbeknek pedig jszerű formában meséli majd el a legkedveltebb történeteket.

Az ősbemutatót filmre is rögzíteni fogják, majd a végeredményt számos platformon közzé kívánják tenni – mondta el Szabó Simon, aki hozzátette:

A dalokat elküldjük a rádióknak, remélve, hogy akár slágerek is lehetnek belőlük. Később, az aktuális produkciók létrejöttét dokumentumfilmként is rögzítjük, illetve az adott mese történetét, eredetét, és értékeit meseszakértőnkkel is megbeszéljük.

A Guba Gábor és Borsányi Zsolt producerekkel (Green Stage Production) közösen születő előadás vizuális világát Szabó „Emil Goodman” András álmodja meg, a zenészek és művészek közt pedig

a Bagossy Brothers Company és Balla Eszter mellett a Belga, Beck Zoli (30y), Elek FeriSena és Dermot (Irie Maffia), Vecsei H. Miklós, Sub Bass Monster, Mc Kemon (Irie Maffia), illetve Mc Columbo (Irie Maffia, Brains) is feltűnik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik