Mégis lemegy az RTL-en a Jimmy-sorozat első epizódja

Eddig úgy volt, hogy a csatorna három új sorozata csak az RTL+ streamingplatformon fog futni, de most mégis műsorra tűzik az első epizódot mindháromból.

Műsorváltozás lesz az RTL-en a jövő hétvégén: mégis leadják a tévében annak a három új sorozatnak a nyitóepizódját, amelyek egyébként a csatorna streamingplatformjára, az RTL+-ra készültek, így módosul a tervezett műsorrend, számol be a Sorozatwiki.

Az RTL+ exkluzív tartalmaiként beharangozott Zámbó Jimmy-sorozat, A király, valamint A nagy fehér főnök és a Ki vagy te első epizódjai november 26-án és 27-én kerülnek az RTL lineáris, azaz klasszikus tévés műsorára, afféle mézesmadzagként, a további részek megnézéséhez ugyanis továbbra is regisztrálni kell az RTL+-ra, amit egyébként most egy hónapig ingyen lehet megtenni.

November 26-án A mi kis falunk évadpremierje után, 21:15-kor kerül adásba a fiatalokra célzott, szókimondó Ki vagy te első epizódja Pásztor Virág (Barátok közt, Hotel Margaret) és Lengyel Tamás (A mi kis falunk, Válótársak), emiatt A séf meg a többiek-maraton 21:00 helyett csak 21:50-kor kezdődik majd. A Király című Zámbó Jimmy-sorozat első epizódja, amit hibái ellenére a kritikusunk is ígéretesnek látott, november 27-én 21 órakor érkezik, majd közvetlenül utána, 22:15-kor jön a szintén RTL+-os A Nagy Fehér Főnök első része is. Így aztán az aznap estére tervezett Bolondok aranya című film sugárzása elmarad.