Kultúra

Életmentő műtéten esett át Körtvélyessy Zsolt

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
Ha nem műtik meg, sztrókot kaphatott volna.

Még éppen időben sikerült megműteni Körtvélyessy Zsoltot, a Barátok közt egykori Hoffer Józsiját – értesült róla a Blikk. A Jászai Mari-díjas színészt a lap egyik olvasója szúrta ki a kórteremben, Körtvélyessy megerősítette, hogy valóban gyengélkedett, de már jól van. A színész elmondta, hogy egy ideje érezte a bajt, gyakran szédült, ezért úgy döntött, utánajár a problémának. A vizsgálatok során derült ki, hogy a nyakában eltömődött az egyik ér, az elzáródás már kilencven százalékos volt. Amennyiben nem kezelik időben, a színművész sztrókot kaphatott volna.

Körtvélyessyt azóta megműtötték, előbb az intenzív osztályra került, szerdára azonban annyit javult az állapota, hogy átkerült egy megfigyelő kórterembe.

Néha vannak fájdalmaim, de összességében most már jól vagyok. Ha minden jól megy, hamarosan hazaengednek. Szerencsére jelenleg szakmailag épp nyugodtabb időszakot élek, így a műtét nem befolyásol a színházi feladataimban. Mire meggyógyulok, dolgozhatok tovább Kecskeméten

– nyilatkozta a színész. Hozzátette, hogy a kórházban rendkívül kedvesen bántak vele, a nővérekkel még közös szelfit is készített.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik